20/09/2017

Het is zo fijn, fijn, fijn om in de Kikkerklas te zijn!

Hieronder vinden jullie enkele foto's van de tweede schoolweek in de Kikkerklas.
Zoals jullie kunnen zien hebben we al veel gedaan en ons goed geamuseerd.
Waarvoor ook dank aan juf Kimberley, want dankzij haar hebben we die lieve maar toch een beetje gekke Marcel teruggevonden na een spelletje…

19/09/2017

IIIB op de markt

Het wachten op De Lijn bus duurde even  maar daarna konden we heel wat plezier beleven...

... op de markt!

Samen met de kikkerklas, de kangoeroeklas en  een aantal ouders  trokken we naar Lochristi om er een bezoek te brengen aan de wekelijkse markt. 

Op maandag keken we al in heel wat…

19/09/2017

Het is zo fijn, als vis of konijn

De eerste schoolweken zijn voorbij gevloven... We ontdekten het speelgoed in de klas, gingen sporten met juf Lien en Joske, speelden in het gras  & op de speeltuin én leerden elkaar beter kennen via vele spelletjes. Daarbovenop kregen we nog twee nieuwe vrienden in de klas...

Het eerste…

Affiche_eetfestijn.PNG
PosterA3.jpg

De Visitatie ‘KNAL’ prestatie

Dit schooljaar wordt een KNALjaar. Met het jaarthema leggen we de nadruk op een goede samenwerking. Samen kunnen we veel meer dan alleen.

Iris, het meisje met de gele jurk en de rode laarsjes, daagt ons uit geeft ons 6 opdrachten die we met de hele school tot een goed einde moeten brengen.

Hiervoor hebben we de hulp nodig van alle kinderen op onze school maar ook van de ouders, grootouders, broers en zussen, …
De eerste opdracht is ‘Een spurtje naar Spanje’. Door samen veel kilometers af te leggen, proberen we met z’n allen tot in het zuiden van Spanje te lopen.

Iris heeft nog heel wat voor ons in petto.

We knallen met z’n allen! Doe jij ook mee?

exentra.png

Wij zijn een Exentra-school!

Sinds januari 2013 volgt onze school  een intensief nascholingstraject gegeven door Exentra, een expertisecentrum rondom hoogbegaafdheid. We zijn heel trots om bij de welgeteld 100 deelnemende scholen in geheel Vlaanderen te behoren!

Tijdens maandelijkse sessies werden wij gecoacht o.l.v. professor Tessa Kieboom bij de uitwerking van een gepast onderwijsbeleid en -aanbod voor sterke en hoogbegaafde leerlingen en voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

Stap voor stap bouwen wij onze expertise en materialenbank verder uit.