vierde leerjaar

14/12/2019

Ons warm kerstconcert!

Iedereen keek er lang naar uit en zaterdag 14 december was het eindelijk zover: 53 leden van Amawomba gaven het beste van zichzelf in een warm kerstconcert. De minutenlange staande ovatie na afloop was dan ook meer dan verdiend. Een prachtige resultaat van maandenlang hard werk.

Wie er niet bij…

26/10/2019

De week van het bos met 4A, IA en IB

Donderdag gingen we ter gelegenheid van "De week van het bos" met de vissenklas, uiltjesklas en 4A op stap naar het Azaleapark.

We zochten een mooi plekje uit en maakten samen mooie kunstwerken met takken, bladeren, steentjes, enz... Het werden prachtige kunstwerken!

Als afsluiter speelden…
23/10/2019

IC, ID en 4B in het bos

Naar aanleiding van 'De week van het bos' gingen de klasgroepen IC, ID en 4B vandaag samen op stap.

De grote vrienden gingen samen met een kleuter op verkenning in het bos en verzamelden takken, herfstvruchten,...

Wat was het fijn om in zoveel bladeren te stappen, van de heuvel te…

13/10/2019

De visitatie afval ophaalprestatie!

Vandaag konden we eerst genieten van een heerlijk ontbijtbuffet op onze school. Vervolgens waren we helemaal klaar om de handen uit de mouwen te steken... We maakten de directe schoolomgeving een stuk mooier door overal afval te rapen. We stonden ervan versteld hoeveel afval we overal konden…

04/10/2019

Saved by the bell 2019

Vandaag is het 'Saved by the bell'. Een dag om eens extra stil te staan bij het belang van goed onderwijs voor iedereen.

Deze ochtend werd iedereen onthaald met belgerinkel aan de schoolpoort. De kinderen zwaaiden er op los met hun belletjes.

Op de brug van de lagere school werd een…

18/09/2019

Patsy en Paco terug bij elkaar!

Dag beste dierenvrienden!

Na een warme oproep van Patsy Mc Donald (onze reporter van dienst) gingen jullie met z'n allen op zoek naar Paco de pelikaan. Na enkele vragen en goede antwoorden over pelikanen en het krijgen van tips vonden jullie Paco terug. Het was niet zo een pretje om te zien hoe…

geplande activiteiten

DSC_0069.JPG
juf Martine
DSC_0092.JPG
juf Hannelore
P1300338.JPG
juf Wendy
DSC_0066.JPG
meester Bram
Image not found
juf Anne