Snuffelen: 3K en L1 picknicken

23/06/2017

Donderdag 22 juni  vond het laatste snuffelmoment plaats voor de kinderen van de derde kleuterklas met het eerste leerjaar. 

Aangezien de zon al goed van de partij was en het in de namiddag te warm ging zijn,  vertrokken we in de voormiddag al richting Rozebroeken.

Elke kleuter  ging bij een  kind van het eerste leerjaar staan en zo gingen we in een lange rij de straat op... Wat  is het fijn om de kinderen  te zien vertellen tegen elkaar!

Eenmaal aangekomen speelden  we eerst even  in  de speeltuin van het park.

Na  een lekker stukje fruit of groente onder de boom  zetten we onze tocht verder richting 'De Prettige Wildernis'.  Daar konden we ten volle  klimmen, bergop lopen,  klauteren op een klimmuur,  ons verschuilen in  kampen,  verstoppertje spelen tussen de vele bomen,... 

Iedereen leefde zich helemaal uit. Wat hadden we plezier!  Leuk om samen te spelen met de kinderen van het eerste leerjaar.  

Van al dat ravotten kregen we al snel honger dus aten we gezellig onze boterhammen op. 

Nog een kwartiertje spelen en  gauw voor het warmste punt van de dag terug naar school.  Rond 12u15  kwamen heel wat blije gezichten weer op de Visitatieschool aan waar ieder naar de eigen speelplaats ging.

Tot volgend schooljaar op dezelfde speelplaats, vrienden! 

juf Melissa, juf Dyantha,   juf Jessie en juf Kimberley

Juf Laura, juf Gabriëlle, juf  Lisa

Images

IMG_6814IMG_6819IMG_6817IMG_6822IMG_6816IMG_6821IMG_6824IMG_6825IMG_6823IMG_6826IMG_6827