DSC_0063.JPG

juf Melissa

Wally van de kangoeroeklas vermist!!

08/02/2020

Op dinsdagochtend deed een kleuter een vreemde ontdekking. Wally zat niet meer op zijn plekje… Hij zal zich wel verstopt hebben in de klas dachten de andere kinderen, dus zochten we haar overal, maar nergens konden we Wally vinden. Waarom liet ze geen briefje na? We waren allemaal heel ongerust dus besloten we zelf het heft in eigen handen te nemen en posters te maken met een foto van Wally: ‘Wally is missing’. Wie heeft haar gezien? Misschien wel in het eerste leerjaar op bezoek bij de vrienden van vorig jaar, of misschien op vakantie samen met Marcel, er eventjes tussenuit? De posters hingen we op in de school, maar niemand die Wally had gezien.

Op donderdag kreeg juf Melissa een e-mail van Wally! Eindelijk hoorden we iets van haar. We kregen goed nieuws want Wally is samen met astronaut Robbie op ruimtereis naar de maan. Na twee dagen in het raket, zijn ze goed geland op de maan. Het was Wally haar mooiste droom om een keertje naar de maan te reizen en die droom was door goede vriend Robbie eindelijk uitgekomen. Blij dat we nu eindelijk weten dat Wally in goede handen is bij astronaut Robbie en haar ruimtereis kan verder zetten. Benieuwd wat we komende dagen nog van haar te weten komen.

Images

IMG_20200204_10490400100lrPORTRAIT_00100_BURST20200204110100718_COVERIMG_20200204_130742KnipselKnipsel 2